Varssavi juuste modelleerimine

Minu õde armastab tohutult lõbus juuksed saab pidevalt hellitus teda, hari ja juhtis neid. See pochùonniæta samas tehes seda mulle kõik tundus täiesti võimalik parandada üks pats kuus korda, kogu aeg, ei ole vaja lisandeid föön, ühendatud või mitte kontakte. Ma palun oma meeldib koolis ja teha etendus neile. Tema lõplik loomine oli Ksiàýniczki jokker ja oli lõbus, samas kui ideaalne riietus ja soeng. Esialgses määruses tema ema loobus oma patsid tosin wpiætymi ei paelad. Hiljem see veetlev üksteist ütles ta ei, ei ja veel kord ei. Ma teete parem ümbrus .... ei, ja see algas. Aeg kiirendate ja nende modelleerimine. Kaunilt tundus hea kuninganna. Ja sama toimub koos arystokratkami üsna kiiresti muutis meelt uuesti. Ei nõudlik, et alguses tutvustataks näidata see on olnud üle kahe tunni. Järsku .... täielikult muutnud nägemine ja tema stiil on vähem läks palju, "noooo, ma ei meeldi, ma ei mäleta, kuidas printsess, mis annab tema nii palju." Leiutanud uue soeng, tema juuksed Kinnitatud üles vaba kakuke nahka. Õnneks, nagu ma kirjutasin eespool, liigume ühendada oma juukseid, et samal ajal, seega läksime väga sujuvalt. Tema ema mõned osad I ja ülejäänud aja paar suutsid.